1 Mayıs 2016 Pazar

KIKO Kapatıcı


Yeniden merhabalarr, sizlere daha önceden söz verdiğim gibi bu gün sizlere KIKO kapatıcı inceleme yazımı yazıyorum. İnstagram sayfamda zaten hali hazırda öztlenmiş bi ön görüş yazım var ama burada daha detaylı görüşlerimi aktaracağım.
  




Ürünü yaklaşık bir ay önce satın aldım ve aldığımdan beri neredeyse düzenli olarak kullanıyorum. Uygulamayı kolaylaştırmak için zaten fırçalı bi aplikatörü mevcut. Yaymak ve yüzüme oturtmak içinde yine aynı markaya ait olan bir sünger kullanıyorum. { onun içinde daha sonralarda detaylı bi yazı yazıcam :) } Kullanımdan önce fotoğraf çekmeyi akıl edemediğim için fırça net olarak belli değil ve bi eyeliner süngeri gibi görünüyo şu an acemiliğme verin lütfen bu seferlik :) Tükenmez kalem formatında bi ambalaja sahip dolayısıyla ürünü kullanmak için üst kısımdaki tuşa bir kaç kere basmanız ve ürün akışını sağlamanız gerekiyor. Bu bence güzel bir özellik fazla ürün akışını engelliyor ve kuruma, gereğinden fazla ürün almayarak israfa engel oluyor.

                           

Ürünün bendeki rengi 01 numara olan herhangi bir renk ismi yazmıyor üzerinde. Bileğimdeki denemede biraz daha bej görünüyo ama nemli bi süngerle tampon şeklinde yaydığınız zaman ten renginizle birebir örtüşüp pürüzsüz bir görüntü veriyor. Kapatıcılı bence yeteri kadar başarılı ve en önemlisi aydınlıkta bir görünüm sağlıyor.Fiyatı ise şu an yurt dışında olduğum için buradan almış olduğum fiyatını söylemek durumdayım 7.5 Euro. Uygun fiyatlı sayılabilecek bir ürün. Dolayısıyla ulaşımı kolay fakat türkiyede şu an sadece bir tane KIKO mağazası var ama gelelim güzel habere KIKO'nun bu sene yaz sonuna kadar türkiyedeki mağazalarını çoğaltacağını duydum yani yakın zamanlarda dahada ulaşılabilir olacak :) şimdilik benden bu kadar en kısa zamanda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder